Sessió de contes

Sessió de contes

Ahir dilluns, com cada mes, tres dels nostres residents van ser els encarregats d’explicar contes als nens i nenes de p5 de l’Escola Guillem de Torroella de Montgrí! La Margarita va explicar el “gat amb botes”, la Teresa Moreno “la caputxeta vermella” I Catalina Massaguer “un conte inventat”. Seguim avançant!

Associació Filatèlica i Numismàtica

Associació Filatèlica i Numismàtica

La setmana passada l’Associació Filatèlica i Numismàtica de Torroella de Montgrí, representada per en Josep Morraja, va col·laborar amb nosaltres portant-nos segells perquè en Klaus Peter, resident al Vila Vella, pogués practicar una de les seves aficions, la col·lecció de segells. Volem agraïr el suport de l’Associació Filatèlica, en especial a en Josep Morraja, aquesta col·laboració!

Reis 2019

Reis 2019

Els Reis Mags van passar a saludar-nos a les nostres residències i van portar un regalet per cada resident! Gràcies per aquest preciós i inoblidable moment! Fins l’any vinent!

Cantada de Nadales

cantada nadales

El proper Dimarts 18 de Desembre, a la Residència Santa Caterina, a les 15.15h tindrem l’honor d’escoltar nadales cantades pels alumnes del Ceip Guillem De Montgri. També us esperem el Dijous 20 de Desembre a les 15.30h a la Residència Vila Vella per poder gaudir la cantada de nadal dels nens i nenes del col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí! Us hi esperem!

Fira de Sant Andreu 2018

st andreu 2018

Com cada any vam estar presents a la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí! Va ser fantàstic poder compartir amb tots vosaltres les manualitats que van preparar els nostres residents! Gràcies a tots els que vau venir a saludar-nos!

Consells de Participació 2018

Consells Participacio

La propera setmana celebrem els Consells de Participació als nostres centres residencials. La celebració dels Consells de Participació suposen el moment de l’any en què totes les persones que formen part de la nostra organització (residents, familiars, treballadors i Patronat) es reuneixen per analitzar el nostre funcionament i veure quines aspectes podem millorar. A continuació us detallem les dates dels 2 consells (Vila Vella i Santa Caterina), alhora que convidem a totes les famílies a prendre-hi part activa: DIMARTS 4 DE DESEMBRE – 19 H. – CONSELL DE PARTICIPACIÓ A LA RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA SANTA CATERINA DIMECRES 5 DE DESEMBRE – 19 H. – CONSELL DE PARTICIPACIÓ A LA RESIDÈNCIA VILA VELLA Us hi esperem!

Tallers de musicoteràpia

musicoterapia 2018

Aquests dies hem iniciat els tallers de musicoteràpia a les nostres residències. Aquesta teràpia té com a objectiu facilitar, promoure la comunicació, les relacions, l’aprenentatge, el moviment, l’expressió, l’organització, entre d’altres objectius terapèutics, per tal de satisfer les necessitats físiques, emocionals, mentals, sociald i cognitives dels nostres residents. La primera sessió va tenir molt d’èxit! Contínuem avançant, contínuem millorant!  

Taller de plantes aromàtiques a la Residència Santa Caterina

aromatiques2 2018

Fa uns dies els residents de la Residència Santa Caterina també van tenir la sort de poder realitzar el taller de plantes aromàtiques, impartit per en Guillem del Parc de les Olors L’Escala-Empúries! Aquest taller ens va permetre conèixer els usos medicinals, culinaris, decoratius i aromàtics de les plantes del nostre territori! Va ser un taller fantàstic on tots els nostres residents en van gaudir molt! Gràcies al Parc de les Olors L’Escala-Empúries per oferir-nos aquesta activitat tant enriquidora!