centre-vila-vella

El Centre Vila Vella està ubicat en un edifici emblemàtic que data del segle XVI, en ple casc antic i amb una excel·lent comunicació amb la resta de la vila. Els accessos estan lliures de barreres arquitectòniques.
A tocar de la Vila tenim el Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter.

La Residència consta d’una superfície de 1.600 m2, amb una capacitat de 62 places preparades per acollir persones que van de la completa autonomia fins a la gran dependència física i/o psíquica. Tenim places Públiques Col·laboradores amb ICASS.

Destaquem el nostre claustre obert enjardinat que data del segle XVII, on periòdicament es fan exposicions de fotografia, i animacions.

Les nostres instal·lacions estan composades de 41 habitacions repartides en tres plantes, de les quals 20 son individuals i la resta dobles, totes elles amb llits articulats, sistema d’avisos de trucades, antena de TV i Wifi en cada habitació.

Disposem de 7 banys geriàtrics adaptats, 7 WC assistits, i de les següents sales: perruqueria, infermeria, despatxos tècnics i administratius, office i menjador, biblioteca, animació i fisioteràpia.

També tenim Aire condicionat i calefacció centralitzada, i videovigilància.

A més, disposem d’una Capella, ascensor, un muntacàrregues, dependències de cuina, bugaderia, magatzem, vestuaris del personal, terrasses exteriors i pati interior.